jueves, 12 de diciembre de 2013

Primer Mercado Fotográfico en Railowsky

© Koldo Chamorro. Campanario 1977


Celebramos en Railowsky desde el 12 de diciembre y hasta el 14 de enero de 2014 el Primer Mercado Fotográfico coincidiendo con la Navidad, una época propicia para regalar o regalarse fotografías. Anímate a vestir las paredes de tu casa con buenas fotografías, originales y a buen precio, desde 40 € hasta…


También tendremos libros de artista muy especiales en tirada limitada y cámaras de fotografía antiguas, asequibles para todos los bolsillos


Obra original de fotógrafos como … Manu Alarcón, Julio Balaguer, Baylón, Toni Benito, Pascual Bort Cubero, Javier Campano, Vari Caramés, Joan Colom, Joaquín Collado, Koldo Chamorro, Miguel David, Josep Escuin, Pedro Fernández Melero, Fotolateras, Fernando Herráiz, Francesc Jarque, José Luis Jover, Ricardo Macián, Ana March, Jorge Martínez Ramos, Paco Moltó, Xavier Mollà, Claude Nori, Roberto Pau Savioz, Jacobo Payá, Juan Peiró, Manuel Peña, Manuel Pérez, Carlos Pérez Siquier, Mario Rabasco, Pilar Pequeño, José Saéz Carabal, Ramón Sanz, Francesc Vera... entre otros.

martes, 10 de diciembre de 2013

Presentación del libro de artista de Xavier Mollà " La Història del Salvatge" Quaderns de fotografia




El próximo Jueves 12 de diciembre a las 20,00 horas se presenta en Railowsky el libro de artista de Xavier Mollà " La Història del Salvatge" Quaderns de fotografia.


La presentación la realizarán Ricard Huerta ( Director del Instituto de Creatividad e Innovación de la Universitat de València) y el propio autor.

Un o 1 (quadern número 1).
Amb aquest títol encete el primer número de l'edició dels quaderns de fotografia La Història del Salvatge. És un treball que es pretén siga de continuïtat tot i que no serà amb una periodicitat concreta.

Totes les publicacions tindran el mateix aspecte formal, en forma de quadern, i comptarà amb una col•laboració literària que farà referencia, cada vegada en temàtiques distintes, al concepte filosòfic del Bon Salvatge. Aquest primer número ha estat a càrrec de Francesc Vera, fotògraf i llicenciat en 

Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València, i Doctor en Comunicació Audiovisual per la mateixa Universitat. Des de fa uns mesos jubilat de la docència.

Un o 1 fa referència a l'individu com a màxim exponent, malgrat tot, de la societat moderna i del nostre entorn. La individualitat queda representada així pel propi ésser humà i qualsevol element aïllat.
Hi ha dues edicions d’aquest quadern:
Una, numerada, de 50 exemplars, impresa sobre paper couché.
L’altra, edició d’artista, impresa amb tintes pigmentades sobre paper de cotó 100%, fabricat artesanalment amb dues proves d’artista i una edició 

numerada de 15 exemplars.

Preu : 275 €




MENJA'M (quadern número 2)

Menja'm és la segona entrega de la línia editorial "La història del salvatge - quaderns de fotografia". Aquesta vegada he treballat amb sis xefs de diferentes procedències que viuen al País Valencià: Kristian Lutaud - Lyon, Bernd H. Knöller - la Selva Negra, Steve Anderson - Londres, Ricard Camarena - Gandia/València, Quique Dacosta - Extremadura/Dénia.
Cada xef ha presentat un plat i un text escrit en el seu idioma matern. A més hi ha fotografies amb model realitzades expressament per aquest treball relacionades amb els aliments, així com una série de imatges de la meua obra personal que també tenen a veure amb el menjar.
Mesures: Tancat 19x26 cm. Enquadernació: cosit a ma amb tapa dura amb un colp en sec i segell de tinta acrílica.

És una edició d’artista, impressa amb tintes pigmentades sobre paper de cotó 100%, fabricat artesanalment amb dues proves d’artista i una edició numerada de 25 exemplars.
El disseny del logotip i el grafisme han estat realitzats per Puri Mollà Revert.
El text principal ha estat escrit per Ximo Urenya i Montés, i la resta dels textos han estat escrits per cada un dels autors.

Preu: 275 €


 www.xaviermolla.com